Máte doma hviezdu? Ukážte ju svetu!

V každom človeku sa skrýva nadanie na niečo iné. Dôležité je odhaliť ho a rozvíjať. Ako na to? Predvedú vám to najmenší súťažiaci talentovej súťaže Deti majú talent, ktorá pre veľký úspech štartuje aj tento rok.

Detská talentová súťaž vznikla s cieľom podpory rozvoja mladých talentov na Slovensku. Ako hovorí organizátor súťaže Marián Beliš: „Na Slovensku sú tisíce šikovných a talentovaných detí. Niektoré majú šťastie a aktívne svoje talenty rozvíjajú, niektoré zas nemajú možnosti či prostriedky na to, aby ich talent bolo počuť a vidieť. Práve preto sme sa rozhodli dať šancu všetkým deťom, aby ukázali celému Slovensku ich nadanie”.

V minulom ročníku sa do súťaže prihlásilo vyše 200 talentov zo 40 miest a obcí Slovenska. Videoprezentácie ich talentu mali na internete cez milión pozretí.

Súťaž, ktorá ovplyvnila počas pandémie myslenie detí
Organizátori sú si istí, že generácia detí, ktorá nám vyrastá pred očami, bude určovať smerovanie našej krajiny, aj práve preto vznikla táto súťaž. „Minulý rok sme sa nemohli pozerať na to, ako pandémia ovplyvnila aj tých najmenších. Nemohli chodiť do školy a zrušili sa im všetky voľnočasové aktivity. Takýto stav môže mať následky na ich psychické a fyzické zdravie. Rozhodli sme sa to talentovou súťažou zmeniť,” vysvetľuje Beliš.

Registrácia do druhého ročníka detskej talentovej súťaže odštartovala 10. októbra a potrvá do 15. novembra. Ak máte doma hviezdu, neskrývajte ju. Práve naopak, ukážte ju svetu. Stačí, ak svoju ratolesť prihlásite prostredníctvom formulára na webovej stránke detimajutalent.sk a k priložíte video dieťaťa, ako tancuje, spieva, hrá na hudobný nástroj, ako robí koníčky s futbalovou loptou či trénuje bojové umenie. Víťazi súťaže budú známi už 17. novembra 2021.

Hodnotiť budú známe tváre
Deti vo veku 5 až 15 rokov majú možnosť súťažiť v troch kategóriách – tanec, hudba a spev, voľná disciplína. Hodnotiť ich budú tri známe osobnosti, pričom každý z nich bude vyberať víťaza zo svojej kategórie. Pre výhercov súťaže sú pripravené finančné i vecné ceny.

„Na tento ročník sa veľmi tešíme. Minulý rok predviedli deti obrovské nadanie. Očakávame, že tento rok budú najmenší súťažiaci ešte kreatívnejší a šikovnejší, aby oslovili hviezdnu porotu, ktorú tvorí speváčka a víťazka Superstar Barbora Piešová, herec Oliver Oswald a tanečníčka Nika Lehocká,“ doplnil Marián Beliš, organizátor detskej talentovej súťaže.

Všetky dôležité informácie,pravidlá súťaže a postup, ako malý talent prihlásiť, nájdete na webe detimajutalent sk

Viac o téme: #barborapiesova #detimajutalent2021 #nikalehocka #oliveroswald #suťaž