Unikátny dramatický muzikál TICK, TICK… BOOM! prináša autobiografický príbeh Jonathana Larsona.

Ste mladý, talentovaný a šikovný. Vytvoríte americký muzikál, do ktorého vložíte svoje sny, predstavy, túžby a pocity. Nedokážete ho však zverejniť, lebo strach z neúspechu, zo života a utekajúceho času vám v tom bráni.

Americký dramatický muzikál režíroval hudobný skladateľ, herec a spevák Lin-Manuel Miranda. Film je o skutočnom živote amerického skladateľa Jonathana Davida Larsona. Zomrel v roku 1996 ako 35 ročný. Je autorom úspešného muzikálu Rent, za ktorý dostal aj tri posmrtné ocenenia TonyPulitzerovu cenu za drámu.

Príbeh sa odohráva v roku 1990. Je o mladom divadelnom skladovateľovi Jonathanovi Larsovi (Andrew Garfield), ktorý pracuje v newyorskej reštaurácii. V súkromí osem rokov píše a tvorí predstavenie, o ktorom dúfa, že bude ďalším veľkým americkým muzikálom. Na prahu tridsiatky však prežíva hlbokú krízu a cíti sa pod obrovským časovým tlakom. Hodiny tikajú a Jona trápi otázka, ktorú si za život položí každý z nás: Ako máme využiť čas, ktorý máme?

Emocionálny príbeh vo filme Tick, Tick… Boom! si môžete pozrieť na Netflixe 19. novembra 2021. Nižšie nájdete trailer, ktorý Vás vtiahne do hudobno-umeleckého sveta.

Viac o téme: #andrewgarfield #dráma #jonathanlarson #muzikál #Tick #tick...Boom!