The Next Regime prináša nový singel „Po búrke sa rozjasní“.

Ak očakávate, že skladba je o počasí, mýlite sa. Hľadajte v tom radšej metaforu o vzťahoch, ktoré sú často, ako na hojdačke. Je však dôležité udržať si sviežu myseľ a v kritických chvíľach je potrebné si uvedomiť, že ak sme teraz dole, tak opäť to bude lepšie.

Pozitívny odkaz, ktorý na streamovacích platformách zafungoval nad naše očakávania. „Skladbe sa na Spotify veľmi darilo, tak sme sa rozhodli, že k nej natočíme seriózny videoklip”, uvádza spevák kapely Miro Mráz. Pod režijnou taktovkou Martina Müllera vznikol krásny jesenný videoklip, na ktorého námete sa podieľali aj Kateřina Polívková a David Laňka.

„Keď máte pesničku, ktorá vás inšpiruje, tak sa klip vymýšľa a natáča celkom jednoducho. Pár nápadov vzniklo priamo na pľaci, ale to občas bez dobrej hudby nejde. Všetci odviedli skvelú prácu a ten deň sme si užili” spomína režisér.

Hlavnú rolu si zahrala herečka Anna Randárová. „Natáčanie nám dvakrát prekazil dážď, pretože sme chceli mať v klipe slnečné počasie. Na tretíkrát nám to opäť predpovedalo nepriaznivé počasie, ale povedali sme si, že ideme cez to a nejako to dopadne. Ako to dopadlo, môžete vidieť sami. Mali sme jeden krásny natáčací deň a pršať začalo až po poslednom zábere. Šťastie stálo pri nás,” spomína.


The Next Regime

Ak sa vám bude zdať, že počas jesenných a zimných dní „je vaša húpačka je príliš nízko”, budeme radi, ak vám budeme môcť byť na blízku. Možno nás čaká náročné obdobie, ale vedzte, že po každej búrke sa rozjasní.

Viac o téme: #novinka #poburkesarozjasni #singel #thenextregime