Kapela The Rest prináša virtuálny Mikulášsky koncert.

Mgr. Slavka Patasi Balážik

Pomaly sa blížia tie najkrajšie sviatky v roku. Aj rockové kapely trochu znežnejú, možno trochu spomalia, ale iba trošku… 

Po niekoľkomesačných peripetiách pri hľadaní nových členov, si konečne môže kapela The Rest vydýchnuť. Do kapely pribudol klavesák Peťo Berec, ktorý v hudobnej branži rozhodne nie je žiadnym nováčikom.

Druhým novým členom je Oliver Taraba (sólo gitara), mladý chalan, ale obrovský talent. Na gitare hrá od siedmich rokov, jeho vzormi sú Páni gitaristi ako Slash, John Petrucci či Guthrie Govan a je to na jeho hre veru poznať. Do kapely priniesol čerstvý vietor a povedzme si úprimne, vôbec nevyzerá zle. Keďže dnešná doba koncertom nepraje, rozhodli sa chlapci spraviť koncert virtuálny. Darčeky sa začínajú rozdávať na Mikuláša, tak prečo nedať aj darček v podobe Mikulášskeho koncertu.


CD Baby (v mene spoločnosti The Rest); CD Baby Sync Publishing a spolky vlastníkov práv na hudbu (1)

Jofre (Jozef Jánošík) frontman skupiny: „Chceli sme sa poďakovali naším fanúšikom, za ich podporu a keďže sme už niekoľko krát museli vystúpenia odvolať, či to bol krst nového albumu, alebo aj ďalšie koncerty, ktoré mali byť na živo, spravíme to aspoň takto.

Rád by som preto pozval všetkých na virtuálny koncert, ktorý spustíme 6.12. o 19:30. Na stránke www.therestsk.com nájdete všetky potrebné informácie. Tak isto na našom YouTube kanály.

Hrať budeme skladby z albumu „Život ako výstrel, ale aj s nového, ešte horúceho CD „Tak a zas ma tu máš“. Samozrejme nemôžu chýbať ani obľúbené skladby ako „Tichá modlitba pre dvoch milencov“, rocková pecka „Básnikov hlas“, najnovší Spotify hit „Niekto tam hore ma má rád“, „Tulák či strom“ a vianočná skladba „Sen o bielych Vianociach“ s malým prekvapením.“

Viac o téme: #kapela #mikulasskykoncert #therest