Prichádza vianočná elektráreň od Voising.

Viktor Nižník

Po veľkom úspechu piesne I’ll be there for you, ktorou Voising vzdali hold výbornému seriálu Priatelia, prichádzajú opäť s novou acappella piesňou Deck the Halls. Pieseň je pôvodnou tradičnou vianočnou piesňou, ktorá má svoje keltské korene konkrétne vo Walese.

Otextoval ju Thomas Oliphant a množstvo verzií a úprav, ktoré už boli naspievané a zhudobnené svedčí o jej obľúbenosti. Voising ju pridáva do svojho vianočného playlistu, kde môžete okrem iných nájsť aj výbornú zmes slovenských kolied Slovák Karol mädlí alebo Vianočnú pieseň s Petrom Bažíkom, ktorá mala premiéru minulý rok.

Vianoce sú pre Voising veľmi dôležitým obdobím v roku. V predošlých ne-covidových rokoch vždy pracovali – spievali až do 24. decembra na rôznych vianočných koncertoch, akciách alebo dokonca v rozhlase. Tentokrát sa všetky koncerty rušia, pre opatrenia. Je to ťažké obdobie pre všetkých, nie len pre umelcov. Avšak Voising mali posledné mesiace doslova plodné. V tíme sa narodili dve babätká a tretie je na ceste. Preto si povedali, že radosť, ktorú z toho majú všetci členovia pretavia do piesne Deck the Halls a do nového klipu a takto pošlú tradične pozitívnu vianočnú energiu všetkým, ktorí to potrebujú. Ako hovoria, zoberte si z našej hudby a klipu toľko energie, koľko potrebujete, je tu pre Vás a je zdarma!


Viktor Nižník

O skupine Voising:
Slovenskú vokálnu skupinu tvorí 6 spevákov – priateľov. V ich repertoári nájdete najväčšie svetové hity, či už sú to QUEEN, Shakira, EdSheeran alebo aj medley rôznych obľúbených piesní. Spievajú bez použitia hudobných nástrojov t.z. a’cappella. Koncertujú pravidelne na Slovensku i v zahraničí. Sú dôkazom toho, že práve láska k hudbe a priateľstvo dokážu spojiť šiestich, zdanlivo rozdielnych ľudí v jedno výnimočné hudobné zoskupenie.

Viac o téme: #acappella #deckthehalls #novinka #singel #Voising