The Girl From Oslo je napínavý triler o nórskej diplomatke, ktorá musí dostať svoju dcéru zo zajatia ISIS.

leisurebyte com

Seriá „The Girl From Oslo“ rozpráva príbeh matky Alex (Anneke von der Lippe), ktorá prichádza do Izraela hľadať svoju dcéru, ktorú náhle uniesli teroristi.

Po príchode vyhľadá pomoc svojho priateľa Arika. Čoskoro však dostanú videokazetu, na ktorej je Pia, Alexina dcéra (Andrea Berntzen) a jej ďalší dvaja priatelia unesení teroristami, aby ich držali ako rukojemníkov výmenou za skutočne veľkú požiadavku. Skupina ISIS chce, aby vláda prepustila 12 izraelských teroristov uväznených a jedného nórskeho väzňa Abu Salima. Ak budú tieto požiadavky splnené, až potom prepustia rukojemníkov. V prípade, že požiadavky nebudú splnené a byrokrati sa ich pokúsia nájsť vopred, môže to mať za následok smrť rukojemníkov.

Medzitým sa Alex každý deň v Izraeli usilovne snaží vymyslieť a vyriešiť plány na záchranu svojej dcéry. Chyba však nemusí byť úplne na strane únoscov, keďže Alex má za sebou temnú minulosť, ktorú určite treba odhaliť. Čo skrýva a či sa dokáže sa niekedy dostať k svojej dcére včas uvidíte v najnovšom nórsko-izraelskom seriáli.

The Girl From Oslo vytvorili Kyrre Holm Johannessen a Ronit Weiss-Berkowitz a režírovali Uri Barbash a Stian Kristiansen. Je koprodukovaný spoločnosťami Netflix, TV 2 a HOT. Hudbu k tejto sérii vedú Chris Forsgren a Johannes Ringen.

Sledujte všetkých 10 epizód seriálu The Girl From Oslo práve teraz iba na Netflixe! Bude to stáť za váš čas.

Viac o téme: #mdrama #Netflix #seriál #thegirlfromoslo #triler