Mysteriózny seriál „Archive 81“ určite nevynechajte.

Netflix prednedávnom pridal majstrovské dielo s názvom „Archive 81“. Vďaka veľkému množstvu vašich obľúbených hercov a herečiek, ako sú Mamoudou Athie, Matt McGorry a Dina Shihabi, je jasné, že sa pri sledovaní všetkých ôsmich epizód budete skvele baviť.

Archive 81 sleduje archivára Dana Turnera (Mamoudou Athie), ktorý sa zamestnal pri reštaurovaní zbierky poškodených videokaziet z roku 1994. Rekonštruuje prácu dokumentaristky Melody Pendras (Dina Shihabi) a tá ho vtiahne ho do vyšetrovania nebezpečného kultu v bytovom dome Visser. Seriál sa rozvíja v dvoch časových líniách. Dan sa pomaly stáva posadnutý odhaľovaním toho, čo sa stalo Melody. Keď tieto dve postavy vytvoria tajomné spojenie, Dan nadobudne presvedčenie, že ju môže zachrániť pred desivým koncom, s ktorým sa stretla pred 25 rokmi.


Netflix

Ak ste si mysleli, že synopsa vyvoláva husiu kožu, tento oficiálny trailer vás určite poriadne vystraší. Pozrite si mrazivý trailer Archive 81 nižšie. Ani sledovanie traileru však skutočne nevystihuje sci-fi horor, ktorým táto séria je. To jednoducho musíte vidieť.

Viac o téme: #archive81 #dráma #mystery #Netflix #scifi