Druhá séria globálneho hitu Dark Desire vám zodpovie vaše otázky.

Epicstream com

Dark Desire (Oscuro Deseo) sa stal celosvetovým hitom, keď mala v júli 2020 jeho prvá séria premiéru na Netflixe. V istom momente sa stala najsledovanejšou debutovou neanglickou sériou v histórii Netflixu.

Netflix vydal vzrušujúcich 18 epizód mexického seriálu. Koniec 1. série odpovedal na veľa záhadných otázok, no zároveň zanechal veľa voľných koncov, na ktoré je potrebné v budúcich epizódach naviazať. Pre prípad, že ste prvú sériu nevideli, tu je zhrnutie: „Vydatá Alma strávi osudový víkend mimo domova, ktorý podnieti jej vášeň a skončí tragédiou. Tá ju privedie k tomu, aby začala spochybňovať pravdu o svojich blízkych.“


Netflix Latinoamérica

Je potvrdené, že Maite Perroni, María Fernanda Yepes, Regina Pavón, Alejandro Speitzer, Erik Hayser a Jorge Poza sa vrátia, aby si zopakovali svoje úlohy aj v druhej sérii. Dark Desire sa nakoniec touto sériou skončí, takže očakávajte, že show previaže všetky voľné konce v nových epizódach. Budú Dario a Alma žiť šťastne až do smrti? Zomrie pred koncom príbehu niekto ďalší? Poďte to zistiť.

Dark Desire 2 je k dispozícii na Netflixe od 2. februára 2022. Celkovo má 15 epizód, vďaka čomu je druhá séria o tri epizódy kratšia ako prvá.

Viac o téme: #darkdesire #dráma #mystery #Netflix #oscurodeseo #triler