YAEL prináša do sveta hudby nový prírastok, ktorý nesie názov MY.

Mgr. Peter Zajíc, Illuminate Production s.r.o.

Po úspešnom hite Vďaka ti, ktorý dosiahol obdivuhodné rekordy v minulom roku Yael prichádza s novou skladbou, ktorá ma potenciál dobiť prvé priečky v nejednom playliste, či rebríčku.

Skladba MY poslucháča zaujme už na prvé počutie a vďaka svojej tonálnej harmónii v kombinácii s chytľavým textom sa stáva ľahko zapamätateľnou pesničkou, ktorá sa rýchlo vryje do pamäti mnohých poslucháčov.

Interpret sa prostredníctvom textu prihovára ku každej žene, oslavuje vzťah medzi dvoma ľuďmi a poukazuje na dôležitosť postavenia muža v tomto zväzku. Inšpiráciu pri tvorbe mladý interpret čerpal z udalostí posledných dni a mesiacov, ktoré prežíval a ktoré mu do života priniesli obrovskú radosť.

„Skladba MY je venovaná všetkým zamilovaným v tomto krásnom období a najmä mojim najbližším. Každý si skladbu môže vysvetliť a pochopiť po svojom. Už nemám potrebu sa k ničomu ďalej vyjadrovať, pretože súkromie je pre mňa niečo, čo si veľmi vážim a zároveň strážim a je pre mňa sväté. Chcel by som tak isto využiť priestor, aby som poďakoval všetkým fanúšikom a blízkym za podporu.“ – dodavá Yael.


ILLUMINATE

O mix a master sa postaral skladateľ Adrián Líška a novinku obohacuje aj vizuálne spracovanie. Otcom videoklipu je režisér Martin Miko z Illuminate Production, ktorý trefne zachytil nie len atmosféru skladby, ale tak isto premenil tým najkrajším a najnežnejším spôsobom textovú zložku skladby a interpretove pocity do obrazového spracovania. Režisér sa v spracovaní pohrával so symbolikou. Podvodné zábery predstavujú obdobie úzkosti a neustáleho tlaku vyvíjaného na interpreta a vzdialený trojuholník symbolizuje silu a jednotu v tíme, ktorý pevne stojí za ním.

Fanúšikovia YAEL-a sa môžu tešiť na pripravované EP, ktoré uzrie svetlo sveta 23.3.2022. Na EP-čku sa okrem hitu Víťaz objavia ďalšie 4 skladby v kombinácii štýlov future pop, hip-hop a R&B. EP-čko bude dostupné v predpredaji na rukahoreshop sk

Viac o téme: #my #novinka #singel #Yael