Andy Lou spieva do nebies…

Róbert Gajdoš

Andrea Loužecká prichádza s novou precítenou skladbou, po ktorej ani jedno oko nezostane suché. Víťazka Košického zlatého pokladu 2020 stále vystupuje, nahráva a posúva sa v hudbe ďalej. Po tanečnej pesničke “Vesmír” a videoklipe “Sestry” sa Andy rozhodla venovať pieseň svojmu dedkovi.

„Už tu nie si.” Gitara, husle, basa a krásne slová sú to, čo vystihuje toto dielo.

„Ja ti chcem toľko povedať, už mám prácu a spievam viac než doteraz”. Dojímavé slová spôsobujú slzy na krajíčku a možno niekoho napadne aj navštíviť starých rodičov, ešte pokým sú tu.


Navždy Mladí Label

O hudobnú produkciu sa postaral Vincent tak ako aj nahral basgitaru, klávesy a prispel obrovskou dávkou snahy, aby skladba dostala atmosféru akú má. Gitaru nahrávala Andy Lou a husle jej prišla nahrať talentovaná Júlia Mušáková, ktorá si odskočila až z Fínska, kde momentálne pôsobí vo filharmónii.

Na jednej z hudobných platforiem sa zjavilo aj jednoduché lyrics video, ktoré odkrýva hĺbku slov. „Nahrávalo sa v štúdiu Navždy Mladí a chvíľami to bolo naozaj magické! Ďakujem dedko. Táto skladba je len a len pre teba.” – dodala Andy Lou.

Speváčka chystá už onedlho nový videoklip, ktorý bude opäť niečím iný ako všetky ostatné predtým.

Viac o téme: #andrealouzecka #andylou #novinka #singel #uztuniesi