Osemdielny dramatický seriál Pieces of Her v hlavnej roli s „nebezpečnou“ Toni Collette.

Whats-on-netflix com

Čo ak sa z človeka, o ktorom ste si mysleli, že ho poznáte najlepšie, stane niekto iný?

Andrea vie o svojej mame Laure všetko. Vie, že celý svoj život strávila v malom plážovom mestečku Belle Isle; vie, že nikdy netúžila po ničom inom, než žiť pokojný život ako pilier komunity; vie, že nikdy v živote nemala tajomstvo. Pretože všetci poznáme svoje mamy, však? Všetko sa však v jeden deň zmení, a Andrea zrazu vidí úplne inú stránku svojej mamy. Pretože sa ukáže, že predtým, než bola Laura Laurou, bola niekým úplne iným.

Laura sa takmer tridsať rokov skrývala pred svojou predchádzajúcou identitou a klamala v nádeji, že ju nikto nikdy nenájde. Ale teraz bola odhalená a už nikdy nič nebude tak ako predtým. Polícia chce odpovede a Laurina nevina je ohrozená, no ona sa s nikým, vrátane vlastnej dcéry, nerozpráva. Andrea je na zúfalej ceste pátrania po minulosti svojej matky. Ak nebude schopná odhaliť skryté tajomstvá, ani jedna z nich nemusí mať budúcnosť.


Netflix

Seriál „Pieces of Her“ je adaptáciou rovnomenného románu od autorky Karin Slaughter, ktorá je zároveň producentkou seriálu. Produkčná spoločnosť, ktora stojí za Pieces of Her je Papandrea’s Made Up Stories, ktorá vytvorila aj antologickú sériu Netflixu Anatomy of a Scandal alebo The Undoing.

Prvú sériu Pieces of Her môžete vidieť na Netflixe od piatku 4. marca 2022.

Viac o téme: #dráma #Netflix #piecesofher #tonicollette #triller