Marcový Burzoblšák vám urobí radosť už túto sobotu.

Facebook Burzoblsak SK

Všetky fanúšičky a fanúšikov secondhand módy pozývame na Marcový Burzoblšák #60 na Drieňovú 16, ktorý sa uskutoční tradične prvú sobotu 5. marca 2022.

Na Burzoblšáku nájdete nielen oblečenie ale aj handmade výrobky, platne, knihy, obrazy, starožitnosti a iné. V zóne s občerstvením vás budú čakať sladké a slané pochutiny, výborné limonády, sirupy, džemy, ta najlepšia káva a mnoho ďalšieho. Posedieť si budete môcť v oddychovej zóne a tradične vaše deti zabavíme na tvorivých dielňach a maľovaní na tvár Artlandia.

Burzoblšák sa koná vždy každú prvú sobotu v mesiaci v čase 8:00 – 14:00 hod. okrem výnimočných prípadov. Vstup pre návštevníkov je zdarma.

Burzoblšák je komunitné podujatie, ktorého cieľom je recyklácia a znovuvyužitie starého a nepoužívaného oblečenia. Ide nám o vytvorenie tradície mestského trhu s programom, podporou novovznikajúcich handmade výrobcov, stretávania sa a aktívneho využívania voľného času miestných obyvateľov v Ružinove. Oblečenie a iné veci môžu predávajúci venovať detským domovom, ľuďom bez domova, ženám v núdzi alebo psím útulkom v Bratislave, do ktorých sa po škončení Burzoblšáku odnesú. Burzoblšák tiež podporuje projekty zamerané na podporu a pomoc ľuďom v núdzi v Bratislave, ale aj útulky pre zvieratá.

Od júla 2018 je spustený aj nový projekt Burzoblšák online, ktorý je určený pre celé Slovensko a pre všetkých fanúšikov secondhand módy. Vyskúšajte Burzoblšák ONLINE.

Viac o téme: ##60 #Burzoblšák #marec #secondhand #trh