Jamie a Claire sa konečne vracajú v 6. sérii seriálu Outlander.

Digitalspy com

Ak ste fanúšikmi mimoriadne obľúbenej ocenenej drámy o cestovaní v čase Outlander, dlho už čakať nebudete. Iba pár dní nás delí od dlho očakávanej 6. série.

Zo všetkých strhujúcich epizód Outlandera sa dá povedať, že finále 5. sezóny bolo jednou z najdrsnejších a najbrutálnejších epizód v histórii show. Hoci tvorcovia seriálu narábali s brutalitou tak citlivo, ako len mohli, stále bolo ťažké sledovať bolesť a utrpenie, ktoré Claire musela znášať. Očakáva sa, že šiesta séria bude založená prevažne na šiestej knihe od Diany Gabaldon „A Breath of Snow and Ashes“. Je pokračovaním boja Claire a Jamieho o ochranu tých, ktorých milujú, keď prechádzajú skúškami a súženiami života v koloniálnej Amerike.

Fraserovci sa snažia udržiavať mier a prekvitať v spoločnosti, ktorá sa blíži k Americkej vojne za nezávislosť. Na tomto pozadí, ktoré je predzvesťou zrodu nového amerického národa, sa Claire a Jamie spoločne starajú o domov vo Fraser’s Ridge. Teraz musia tento domov ubrániť nielen pred vonkajšími silami, ale aj pred narastajúcimi spormi v komunite, o ktorú sa starajú.


STARZ

6. séria Outlanderu bude zredukovaná na osem epizód, ktoré budú mať premiéru v nedeľu 6. marca 2022. Čo jej však chýba na kvantite bude kompenzované kvalitou. V novembri 2021 autorka Outlanderu Diana Gabaldon prezradila o nadchádzajúcej sezóne: „Toto je prvá séria, v ktorej nebola ani jedna epizóda, ktorá by sa mi zdala menej sympatická… Celá séria je mimoriadne dobrá.“

Outlander Season 6 bude mať premiéru na všetkých platformách Starz, pričom nové epizódy budú pribúdať každý týždeň. Ak potrebujete dobehnúť predchádzajúce série, sú k dispozícii na Amazone, STARZ, Netflix a Hulu. Netflix prinesie novú sériu 7. marca.

Viac o téme: #6.séria #dráma #fantasy #historický #Outlander #romantický #seriál