V Ružinove zaznejú najznámejšie filmové hity.

Ing. Patrik Cucor, Cultus Ružinov, a.s.

Mestská časť Bratislava-Ružinov, CULTUS Ružinov a Konzervatórium Bratislava vás pozývajú na koncert najznámejších filmových hitov.

Koncert telesa Konzervatórium Band, bude patriť najznámejším melódiám zo svetových filmov ako James Bond, Titanic, Pán prsteňov, Piráti z Karibiku, Vtedy na západe, E. T. mimozemšťan, Star Wars, Čeľuste, Jurský park, Šindlerov zoznam, Indiana Jones a iné. Vo všetkých skladbách sa poslucháči zoznámia s farebnosťou dychových nástrojov, s technickým majstrovstvom študentov – budúcich umelcov a z moderovaného koncertu sa dozvedia aj rôzne zaujímavosti.

Podujatie sa uskutoční 17. marca 2022 o 18:00 hod. v DK Ružinov, Ružinovská 28. Vstupné pre Ružinovčanov je zadarmo. Vstupenku na podujatie si môže zadarmo vyzdvihnúť každý obyvateľ s trvalým bydliskom v Ružinove, na recepcii DK Ružinov každý deň od 8:00 do 20:00 hod. a to od 12.3.2022. Kapacita obmedzená. Umelecký vedúci: Mgr. art. Nikolaj Kanišák. Účinkujú: študenti Konzervatória v Bratislave

Konzervatórium Band, je zložený zo študentov študujúcich hru na drevených, plechových dychových a bicích nástrojoch, v orchestri je zastúpený aj klavír a sólovým spevom sa predstavia študentky herectva. 

Viac o téme: #cultusruzinov #koncert #konzervatoriumband #konzervatoriumbratislava