Ranné noviny oslavujú štvrté narodeniny!

Lucia Tuhelová, JOJ

Aké by to bolo ráno bez príjemného štartu a čerstvých správ? Diváci televízie JOJ začínajú už štyri roky svoj deň s Rannými novinami, ktoré zajtra oslavujú svoje štvrté narodeniny!

Marec plný osláv! Pred štyrmi rokmi 12. marca 2018 začala televízia JOJ vysielať spravodajsko-publicistický formát Ranné noviny. Každé pracovné ráno vrátane letných dní prinášajú profesionálni meteorológovia informácie o aktuálnom počasí, ktoré diváci ocenia pred cestou do práce a školy. Ranné vysielanie ponúka tiež najnovšie informácie z diania na Slovensku a v zahraničí, ale aj zo športu, či zo života domácich a zahraničných celebrít. Moderátori sa okrem spravodajských tém venujú aj informáciám a udalostiam, ktoré aktuálne rezonujú v spoločnosti. Pozývajú tiež do štúdia zaujímavých hostí, súčasťou sú napríklad aj premiéry piesní hudobníkov, či exkluzívne rozhovory s našimi, ale aj zahraničnými celebritami.

Ranné noviny sa tešia diváckej priazni. Čísla sledovanosti svedčia o tom, že si naši diváci obľúbili spravodajsko-publicistický štýl ranného vysielania. Ranné noviny zasahujú každý pracovný deň v priemere takmer 200-tisíc divákov (AvRch). 24. marca 2020 zasiahlo ranné vysielanie až rekordných 320-tisíc divákov (AvRch).

Viac o téme: #JOJ #rannenoviny #relácia #televíza