Symfonický orchester CONCORD ORCHESTRA vystúpi v Bratislave s jediným koncertom.

Showslovakia sk

V máji roku 2022 prinesie SHOW SLOVAKIA na Slovensko nezabudnuteľnú veľkolepú show. V rámci česko-slovenského turné v Bratislave vystúpi s jediným koncertom svetový symfonický orchester CONCORD ORCHESTRA.

Symfonický orchester sa predstaví s programom SYMFONICKÉ ROCKOVÉ HITY – PÁN TMY. Profesionálni hudobníci z rôznych regiónov sveta hrajú pod vedením talianskeho dirigenta FABIA PIROLU.

Na koncerte zaznejú najznámejšie hity Nirvany, Kiss, Deep Purple, Pink Floyd, Roxette, Metallica, AC/DC, Linkin Park, Scorpions, Queen, Muse, Evanescence, System of a Down, Rammstein. Hudobníci symfonického orchestra CONCORD ORCHESTRA Vám ponúknu nový aranžmán piesní slávnych rockových skupín, aby Vás znovu a znovu ohromili fantastickým zvukom rockových hitov! Symfonický orchester odohrá všetky skladby naživo, spamäti a bez použitia hudobných stojanov. Nové svetelné efekty a jedinečné video inštalácie dotvárajú nezabudnuteľnú atmosféru a očarujúcu show. Viac ako 4 roky existencie symfonického orchestra, ktorý si získal sledovanosť viac ako milión ľudí. V Petrohrade bol zaznamenaný rekord v počte návštevnosti, do Ľadového paláca prišlo viac ako 18 000 divákov.


CONCORD ORCHESTRA

PÁN TMY na Vás čaká 22. mája 2022 v NTC Aréne v Bratislave. Dĺžka podujatia je 2 hodiny aj s prestávkou. Po podujatí sa bude mat možnosť každý z vás odfotiť s hudobníkmi orchestra.

Viac o téme: #Bratislava #concordorchestra #koncert #ntcarena #pantmy