Bratislavský majáles si môžete užiť už budúci týždeň.

Bratislavskymajales SK

Cez víkend 6. a 7. mája určite zostaňte alebo príďte do Bratislavy! Skvelé koncerty – Billy Barman, Polemic, Para, Hex, Medial Banana, Vec a ďalší. Radegast zóna, street food, detské divadlo, OLO stan a najmä úžasná príjemná atmosféra jarného nábrežia Dunaja. VSTUP VOĽNÝ!

Bratislavský majáles je mestský open air festival, ktorý od roku 2008 tradične otvára sezónu bratislavských kultúrno-spoločenských podujatí pre najširšiu verejnosť. V programe sa každoročne objavovali atraktívne live koncerty na nábreží, diskusné fórum Café Európa, programy pre deti, ukážky netradičných športov, hobby cyklopelotón Župná dvadsiatka, stánky občianskych aktivít a na záver „ohňostroj roka“ na Dunaji. 

Bratislavský majáles sa koná na pravom dunajskom brehu medzi Mostom SNP a Starým mostom. Väčšina areálu má trávnatý povrch, jednotlivé zóny sú spojené vydláždenými chodníkmi. Priestor pod hlavným pódiom neďaleko Divadla Aréna má spevnený betónový povrch, takže ani v prípade veľmi zlého počasia na Majálese nehrozí žiadny „Woodstock“.

​Festival Bratislavský majáles organizuje rovnomenné občianske združenie v spolupráci s Hlavným mestom SR Bratislava, spolu s reklamnými a mediálnymi partnermi.

Viac o téme: #bratislavskymajale2022