Viete ako spoznávať svetové metropoly za tie najlepšie ceny?

Cestovná kancelária DAKA

Aktuálne už nie je v platnosti žiadna karanténa a väčšina krajín už nevyžaduje skoro žiadne potvrdenia, či COVID preukazy (očkovanie, prekonanie ani testovanie). Cestovanie sa tak opäť stáva dostupné pre každého. Ale ako cestovať naozaj výhodne a za najlepšie ceny? Napríklad 5-dňový poznávací zájazd do Paríža za skvelú cenu len 189 €?

S Cestovnou kanceláriou DAKA zažijete za túto výnimočnú cenu najväčšie krásy Paríža, vrátane zámku Versailles alebo majestátnej Eiffelovej veže. V cene je zahrnutá dopravu luxusným klimatizovaným autobusom, vrátane ubytovania s raňajkami, skúsený sprievodca, ktorý vám ukáže aj miesta, na ktoré by ste sa bežne nedostali.

Za rovnakú cenu 189 € poskytuje Cestovná kancelária DAKA aj 5-dňový poznávací zájazd do Ríma a Vatikánu, alebo do Florencie. Za veľmi výhodné ceny sa dostanete aj do Toskánska, Amsterdamu, či na Francúzsku riviéru. Ak máte radi 1-dňové výlety autobusom, ktorých cena sa začína na symbolickej sume 19 €, môžete sa vybrať do Rakúska, Maďarska, Českej republiky, či Poľska.

Nadšenci pre letecké zájazdy si tiež prídu na svoje pri zájazdoch do Dánska a Švédska. Cena začína na 349 €, pričom v cene je letenka, letiskové poplatky, ubytovanie s raňajkami aj skúseného sprievodcu. S nami si môžete zaletieť aj do Škótska, Turecka, Grécka, či Španielska.

Ak cestujete za morom ponúkame pobytové zájazdyChorvátsko, Taliansko, Grécko, Turecko, či Bulharsko. Víkendový pobyt pri mori za najnižšiu cenu do Chorvátska je už za 55 €. Ponuka je mimoriadne pestrá, každý si nájde to, čo hľadá na https://www.cestovnakancelariadaka.sk/.

Okrem dovoleniek zabezpečuje CK DAKA aj spoľahlivú autobusovú dopravu po Slovensku. Luxusné a moderné autobusy spájajú Bratislavu s Humenným na trati Bratislava – Trnava – Nitra – Zvolen – Lučenec – Rimavská Sobota – Rožňava – Košice – Michalovce – Humenné a Bratislavu s Bardejovom na trati Bratislava – Nitra – Banská Bystrica – Poprad – Prešov – Bardejov v oboch smeroch každý deň podľa platného cestovného poriadku aj počas víkendov a sviatkov. Všetky autobusy sú vybavené s WC, WiFi, TV, DVD, rádiom, chladničkou, kávovarom, klimatizáciou a USB nabíjačkami. V autobuse sú vám k dispozícii aj teplé a studené nápoje, čerstvé bagety alebo cestovateľský balíček a krížovky.

Ceny lístkov začínajú už od 2,29 €, dajú sa využiť aj zľavy pre deti, mládež do 24 rokov, osoby nad 65 rokov a osoby ZŤP. Lístky je možné si zakúpiť na autobusových staniciach, ale aj pohodlne z domu on-line aj s 10 % zľavou. Lístok je možné bezplatne zrušiť 15 minút pred odchodom. Cestovné poriadky spolu s cenníkom nájdete na CK DAKA Bratislava – Humenné a CK DAKA Bratislava – Bardejov.

Viac o téme: #Amsterdam #ceskarepublika #cestrovnakancelariadaka #Dánsko #jednodnovezajazdy #leteckezajazdy #Maďarsko #Poľsko #poznavaciezajazdy #Rakúsko #Švédsko #Toskánsko