Rozprávkový Deň detí v Ružinove.

Ing. Patrik Cucor, Cultus Ružinov, a.s.

Prvá júnová nedeľa, 5. júna 2022, bude v Ružinove patriť deťom. Kúzelnú rozprávkovú zónu tentokrát nenájdete za siedmimi horami a siedmimi dolami ale pred DK Ružinov, Ružinovská 28. Na deti budú medzi 15:00 – 18:00 hodinou čakať rozprávkové postavičky so súťažnými stanovišťami a hrami.

Podujatie začne o 15:00 hod. a to rozprávkovými súťažami. Každé dieťa dostane hraciu kartičku, do ktorej za splnenie jednotlivej súťažnej disciplíny dostane pečiatku. Za absolvovanie všetkých 15 stanovíšť čaká na malých dobrodruhov darček a po vhodení súťažnej kartičky aj tombola o krásne ceny.

V rámci sprievodného programu sa deti môžu tešiť na nafukovací hrad, tvorivé dielne, tanečné vystúpenie v podaní umeleckej školy elledanse, maskotov, maľovanie na tvár, súkromnú zbierku plyšových medvedíkov, fotokútik a veľa iného. Pre všetkých drobcov sú pripravené aj 4 herné zóny plné interaktívnej zábavy s obľúbenými hračkami, kde deti môžu zapojiť fantáziu a zároveň sa kreatívne zabaviť.

V rozprávkovo ružovej Barbie zóne sa dievčatá zahrajú na módne návrhárky s najnovšími bábikami od Barbie. Modrá Hot Wheels zóna ponúkne zábavu pre chlapcov a ich oteckov, v ktorej si zasúťažia o preteky na najnovších autodráhach. Pripravená je aj zóna pre tých najmenších, s najobľúbenejšou rozprávkovou postavičkou, Vláčikom Tomášom. Tešiť sa môžete aj na úplnú novinku a to zónu s Mimonmi, v ktorej je zábava zaručená.

Viac o téme: #cultusruzinov #Ružinov #zrozpravkydorozpravky