Prihlasovanie do CME Content Academy sa končí už o pár dní.

Lukáš Kočišek, MARKÍZA - SLOVAKIA, spol. s r.o.

Dvojročný štipendijný študijný program záujemcov pripraví na prácu pre televíziu a zabezpečí im po dokončení kurzu dlhodobú spoluprácu na programoch pre TV Markíza, TV Nova a VOYO.

Už zostáva len pár dní! TV Markíza na Slovensku a TV Nova v Česku ešte stále hľadajú v radoch širokej verejnosti skryté talenty! Spoločne s Televíznym inštitútom otvárajú pre všetkých záujemcov dvojročný štipendijný študijný program CME Content Academy, ktorý ich pripraví na prácu pre televíziu a zabezpečí im po dokončení kurzu dlhodobú spoluprácu na programoch pre TV Markíza, TV Nova a streamovaciu službu VOYO.

CME Content Academy je dvojročný intenzívny kurz rozdelený do ôsmich blokov. Počas nich sa študenti naučia písať scenáre, strihať, produkovať alebo riadiť natáčanie. Súčasťou je aj televízny marketing, dátová analytika alebo udržateľné natáčanie (tzv. green filming). Kurz sa začína tento rok v októbri a prebieha v Brne pod záštitou Televízneho inštitútu.


Televízia Markíza

Prihláška je k dispozícii na webe studujtelevizi.cz do 10. júna, v rámci výberového konania bude pre štúdium vybraných desať najlepších kandidátov. Po úspešnom dokončení kurzu absolventi automaticky prejdú na platené pozície kreatívnych tvorcov nových projektov v TV Markíza. Viac informácií nájdete na studujtelevizi.cz.

„Ak vás zaujíma práca v televízii a chceli by ste byť súčasťou kreatívneho procesu pri príprave a natáčaní nielen hraných seriálov, ale napríklad aj reality šou, neváhajte a prihláste sa. Môžete tak zmeniť svoj život a naštartovať úplne novú kariéru,“ hovorí Matthias Settele, generálny riaditeľ skupiny Markíza a člen odbornej rady akadémie.

Viac o téme: #cmecontentacademy #kurz #tvmarkiza #tvnova #VOYO