Štartuje rodinný seriál Šťastná rybka!

Lucia Tuhelová, JOJ

Televízia JOJ ponúkne už dnes svojim divákom premiéru nového seriálu Šťastná rybka. Usmievajte sa! Jedna veľká výhra v lotérii a príbehy plné splnených želaní vás najbližšie týždne čakajú v prime time.

Každý občas potrebuje trochu šťastia, ale keď sa na vás zrazu usmeje tak poriadne, že by ste to najradšej vykričali do sveta a nemôžete, čo urobíte? Televízia JOJ pripravila pre svojich divákov na leto úsmevný príbeh o životnej výhre v hlavnej úlohe s Ľubošom Kostelným. Tvorcovia mimoriadne obľúbeného seriálu Prázdniny teraz prinášajú príbeh, ktorý sa pri troche šťastia môže stať aj vám.

Ivan Predmerský, režisér a spoluautor námetu seriálu Šťastná rybka, hovorí: „Inšpirujeme sa skôr skutočnými situáciami, v ktorých sú skutočné osoby. A to sa snažíme nevtieravo preniesť do jednotlivých situácii a postáv v scenári. To robí náš seriál ľudský. Všetci traja autori – Kristína Cibulková, Stano Guštafík i ja – sme rodinne založení a radi sa smejeme, takže rodina a humor sú nám blízke. Preto je pre nás rodinná komédia vskutku prirodzeným žánrom.“

„Postavu mi písali na telo, takže isté podobnosti sú asi prirodzené -tiež mám rád keď som obklopený veľkou rodinou, tiež sa viem zamotať do svojich najlepších úmyslov, a tiež som typ, ktorému jeho slušnosť vie niekedy spôsobiť, to že je trošku v područí záujmov jeho okolia,“ odpovedá Ľuboš Kostelný, ktorý v seriáli stvárňuje Doda Hajdáka, na otázku, ako sa s postavou stotožnil.

O seriáli
Čo sa stane, keď jeden obyčajný muž v strednom veku, ktorý žije v obyčajnej dedine a má obyčajnú rodinu, vyhrá 10 miliónov eur? Zaobstará sebe a rodine všetko, o čom kedy snívali? Vykašle sa na firmu, kde pracuje pod svojím švagrom za almužnu a už nikdy nepohne ani prstom? Možno by to tak Dodo (Ľuboš Kostelný) všetko urobil, ale má to jeden háčik. Jeho tehotná žena Simona (Zuzana Porubjaková) by šokujúcu správu o megavýhre kvôli svojej diagnóze nezvládla. Tajomstvo treba udržať až do okamihu, keď o zhruba dva mesiace porodí. Lenže v rodine, kde sa nikdy nič neutají, je to veľmi ťažké a podozrivému Dodovi sa to občas vymkne z rúk. Napríklad kvôli vychytralému synovi Albertovi (František Beleš), zvedavej Simoninej sestre Táni (Kristína Greppelová) alebo kvôli jej manželovi Romanovi (Marcel Ochránek), ktorý je zároveň Dodovým šéfom v stavebninách. Aby toho nebolo málo, Dodovi na päty dýcha svokor Gabo (Dušan Jamrich), bývalý elitný policajt.

Nenechajte si ujsť seriál Šťastná rybka už dnes o 20:35 na JOJke!

Viac o téme: #JOJ #seriál #stastnarybka