Majstri, pozor! Zažite deň plný zážitkov na najväčšej Milwaukee akcii roku.

Nepremeškajte najväčšiu Milwaukee akciu tohto roku, ktorá sa bude konať 1.7.2022 od 9:00 do 16:00 na Rožňavskej ulici 24 v Bratislave, pred predajňou STAHLMANN WTC-Heavy Duty Center. Na účastníkov čaká deň nabitý fantastickými zážitkami a pripravených bude množstvo atrakcií, ktoré potešia každého majstra.

Máte radi poriadne náradie, alebo radi trávite čas vo vašej dielni? Chceli by ste si vyskúšať pocit, keď rozbijete betón s veľkým demolačným kladivom, alebo držíte v ruke prvú jadrovú vŕtačku na akumulátor?

Potom by ste nemali premeškať najväčšiu Milwaukee akciu tohto roku, ktorá sa bude konať 1.7.2022 od 9:00 na Rožňavskej ulici 24 v Bratislave, pred predajňou STAHLMANN WTC-Heavy Duty Center. Na účastníkov čaká deň nabitý fantastickými zážitkami a pripravených bude množstvo atrakcií, ktoré potešia každého majstra.

V priebehu celého dňa si budete môcť vyskúšať špičkové náradie Milwaukee na pracovných testovacích staniciach. Aby ste mohli zažiť testovanie v najextrémnejších podmienkach, k dispozícii budú aj stanice s betónom, drevom či oceľou. Popritom sa môžete tešiť na prezentácie Milwaukee náradia vedené špecialistami JSS a možno sa naučíte aj novým fígľom zjednodušujúcim tvrdú prácu.

Počas eventu bude prebiehať súťaž Thunderbolt Challenge, ktorá pretestuje vašu šikovnosť a umožní vám popasovať a porovnať sa s ďalšími majstrami. Pre najšikovnejších budú pripravené ceny v hodnote až 1000€.

Čerešničkou na torte bude príležitosť dokúpiť si Milwaukee výbavu za najlepšie ceny, aké sa už počas tohto roka nebudú opakovať. Počas celého dňa budú pripravené exkluzívne zľavy a špeciálne ponuky iba pre účastníkov Milwaukee Tour 2022.

Neváhajte si už dnes zaznačiť do kalendára termín 1.7.2022. Tešíme sa na vás. Viac informácií o Milwaukee Tour 2022 v Bratislave nájdete na STAHLMANN.sk.


Stahlmann Slovakia

Viac o téme: #akcia #milwaukeetour2022 #podujatie #stahlmannwtcheavydutycenter