Karin Ann vydáva chytľavý letný singel „you make me miserable“.

Mgr. Adriána Čahojová, SOUL FOR SHOW, s.r.o.

Üspešná mladá slovenská speváčka Karin Ann dnes posiela do letných playlistov dynamickú singlovú novinku. Nová skladba you make me miserable prináša punkové rytmy, chytľavú melódiu a popové vplyvy z 80. rokov.

Song o rodiacej sa láske, ktorá čelí uvedomeniu, že vzťah nie je tým, čím sa zdal byť, sprevádza videoklip postrihaný z autentických záberov zo spoločných koncertov Karin Ann s Imagine Dragons, Yungbludom a My Chemical Romance.

„Bol v tom jeden chlapec… Celkom sa mi páčil, skvelo sme si rozumeli a zdalo sa, že to cíti rovnako ako ja. Po pár mesiacoch som zistila, že mal priateľku, tak som sa rozhodla o celej veci napísať zábavnú pieseň. Myslím, že je to situácia, s akou sa môže stotožniť alebo stretnúť veľa ľudí,“ opisuje Karin Ann vznik novej skladby. Pod novinkou je spoločne s Karin opäť podpísaný Matt Schwartz, producent Yungbluda, britského speváka, ktorý si Karin Ann vybral ako predskokanku svojho nedávneho pražského koncertu.


Karin Ann

Okrem Yungbluda Karin začiatkom leta vystúpila tiež ako support na troch koncertoch Imagine Dragons v Česku a Lotyšsku a na poľskom koncerte legendárnej rockovej formácie My Chemical Romance. Zábery z pódií i z backstagov a nezabudnuteľné okamihy zo spomínaných júnových koncertov sa stali materiálom pre autentický videoklip k novej skladbe you make me miserable. „Chcela som zozbierať optimistické a zábavné zábery z koncertov a zo zákulisia, ktoré by mali rovnakú energiu ako pesnička. Som vďačná za podporu, ktorú dostávam od ľudí okolo mňa, preto toto video je tiež o nich. Priznám sa, že milujem klasické VHS-ky a videá z videokamery. Navyše vďaka tomuto formátu išlo všetko super rýchlo a bola to veľká zábava!“ vysvetľuje Karin na margo klipu.

Zatiaľ čo veľké júnové vystúpenia symbolicky uzatvára a dokumentuje v novom videoklipe, zároveň už oznamuje ďalšie koncertné novinky. V utorok 12. júla sa predstaví vo svojej slovenskej koncertnej premiére v NTC aréne – najnovšie totiž zaujala americkú speváčku LP, ktorá si Karin Ann vybrala ako predskokanku na svoj koncert v Bratislave. O deň neskôr, 13. júla sa Karin predstaví ako hosť LP na koncerte vo Viedni.

Viac o téme: #karinann #novinka #singel #youmakememiserable