Elizabeth Kopecká štartuje kariéru singlovým debutom Summer Boyfriend.

Mgr. Adriána Čahojová,SUPRAPHON a. s.

Elizabeth Kopecká získala v poslednej sérii Česko Slovenskej SuperStar strieborné finálové umiestnenie i priazeň mnohých divákov v Čechách aj na Slovensku.

Charakterizuje ju presvedčivý hlasový prejav a jej poznávacím znamením je zaujímavá farba hlasu. Elizabeth nie je na hudobnej scéne úplný nováčik. Už dávnejšie spolupracovala s uznávaným producentom Janom P. Muchowom, ktorý sa stal akýmsi mentorom jej hudobnej tvorby. Až účasť v SuperStar však bola definitívnym odrazovým mostíkom k jej súčasnej hudobnej kariére.

„Skúsenosť v Superstar mi dala veľmi veľa, pretože som sa utvrdila v tom, čo chcem v živote robiť a čo ma napĺňa. Vážim si svoje umiestnenie v súťaži, pretože som uspela proti skvelým spevákom. Tá skutočná súťaž sa pre mňa však začína až teraz, kedy sa ukáže, či mám na to, udržať sa v hudobnom priemysle,“ hovorí odhodlane Elizabeth.


Elizabeth

V prvý deň letných prázdnin, 1. júla oficiálne vstúpila na hudobnú scénu už pod umeleckým menom ELIZABETH prostredníctvom debutového singla „Summer Boyfriend“ – v spolupráci hneď dvoch producentov – Jana P. Muchowa a mladého, 20-ročného talentovaného muzikanta Prokopa Korba, ktorý vystupuje s vlastným projektom Badfocus. Pieseň je hudobnou autorskou spoluprácou Elizabeth a Prokopa a s nadhľadom hovorí, ako si ideálne „zariadiť“ pohodové leto.

Viac o téme: #Elizabeth #novinka #singel #summerboyfriend