Detská hviezda Sarah C prináša ďalšiu skladbu, ktorá núti decká vybehnúť von!

Jana Trellová

Sarah C už nie je neznámym menom na hudobnej scéne, keďže svoj hudobný debut poňala na Vianoce netradične oproti začínajúcim spevákom. Žiadne veľké meno v spolupráci či prerobená koleda. Práve naopak! Mladá speváčka si razí svoju cestičku i naďalej kvalitnou hudbou a trefnými vizuálmi, ktoré nesú odkaz hlavne pre jej rovesníkov. Novinka „Blázon“ je toho dôkazom!

Mladý talent, Sarah C sa objavila na hudobnej scéne len minulé Vianoce, no hneď si získala svoju fanúšikovskú základňu. So skladbou „Poď von“ prekonala za krátky čas 60-tisíc vzhliadnutí a to je len necelý polrok predstavená svetu ako nováčik. O vizuály sa je stará jej dvorný režisér, jeden z najuznávanejších na Slovensku a v Čechách – kreatívec, scenárista, herec a direktor hitov , Michal Nemtuda. O tom ako kvalitne Sarah cíti hudbu, svedčí aj umelecký track „Reťaz“ venovaný všetkým, ktorých zasiahla ukrajinská vojna a aj samotný Nemtuda to môže len potvrdiť.

„Vidím v nej veľký potenciál, keďže s ňou pracujem na každom klipe, pred kamerou sa správa úplne prirodzene ako dospelý profesionál a jej hudba nesie vždy silný emotívny odkaz, nielen pre dnešnú mládež, ale aj pre nás dospelých“, vyjadril sa na adresu Sarah režisér.


SARAH C MUSIC OFFICIAL

Speváčka už od prvých skladieb poukazovala na odkaz, ktorý cez svoje songy chce preniesť na ľudí, teda najmä na jej rovesníkov.

„Chcela by som teenagerov a ľudí povzbudiť k tomu, aby sa nebáli rozprávať o témach dnešnej ťažkej doby a hlavne sa tešiť zo všetkého, čo príde. Najmä moja generácia by mala byť cez leto pri vode, na ihriskách a užiť si prázdniny naplno, nie pred počítačom či televíziou. A čokoľvek, čo prinesú nové dni, či to dobré, či to zlé, vždy bude lepšie“, hovorí otvorene mladý talent Sarah C.

Okrem nej a jej kamarátov v klipe uvidíme prvýkrát známu tvár a tou je Barbora Krajčírová, ktorá si zahrala prísnu triednu profesorku. Mix master a hudobnú produkciu mal na starosti ako pri predchádzajúcich skladba hudobník a producent ADiss.

Viac o téme: #Blázon #novinka #sarahc #singel