Predátor sa vracia! Tentokrát sa vydá na lov najlegendárnejších bojovníkov z kmeňa Komančov.

Lenka Tungová, The Walt Disney Company

Najnovšia snímka v sérii „Predator“, „Prey“ od 20th Century Studios, je úplne nový akčný triler odohrávajúci sa v národe Comanche pred 300 rokmi.

Je to príbeh mladej ženy Naru, divokej a vysoko zručnej bojovníčky, ktorá bola vychovaná v tieni niektorých z najlegendárnejších lovcov, ktorí sa túlajú po Veľkých pláňach. Keď teda v jej tábore hrozí nebezpečenstvo, vydá sa chrániť svojich ľudí. Korisť, ktorú prenasleduje a ktorej sa nakoniec postaví, sa ukáže ako vysoko vyvinutý mimozemský predátor s technicky vyspelým arzenálom, čo vedie k krutému a desivému súboju medzi týmito dvoma protivníkmi.


20th Century Studios

„Prey“ režíruje Dan Trachtenberg („The Boys“, „10 Cloverfield Lane“), scenár napísal Patrick Aison („Jack Ryan“, „Treadstone“) a produkoval John Davis („Jungle Cruise“, „The Predator“ “) a Jhane Myers („Monsters of God“), s Lawrencom Gordonom („Watchmen“), Martym Ewingom („It: Chapter Two“), Jamesom E. Thomasom, Johnom C. Thomasom a Marcom Toberoffom („Fantasy Island“ ) ako výkonnými producentmi.

Tvorcovia filmu sa zaviazali vytvoriť film, ktorý presne zobrazuje Komančov a prináša úroveň autenticity, ktorá je verná jeho domorodým obyvateľom. Myers, uznávaná filmárka, Sundance Fellow a samotná členka národa Komančov, je známa svojou pozornosťou a oddanosťou filmom okolo národov Komančov a Blackfeet a vášňou pre uctenie si odkazov domorodých komunít. Výsledkom je, že film obsahuje herecké obsadenie pozostávajúce takmer výlučne z talentu domorodcov a prvého národa, vrátane Amber Midthunder (“The Ice Road,” “Roswell, New Mexico”), nováčika Dakota Beavers, Stormee Kipp (“Sooyii”), Michelle Thrush (“The Journey Home”), Julian Black Antelope (“Tribal”).

„Prey“ sa bude od 5. augusta 2022 streamovať výlučne ako Hulu Original.

Viac o téme: #akčný #Disney #horor #Prey #scifi #triler