Skupina Step Behind vydáva debutové CD s rovnomenným názvom.

Kehl Štefan

Skupina Step Behind z Michaloviec vznikla približne pred rokom. Je tvorená z členov bývalej kapely Marschall ktorej vznik siaha do roku 2004.

Z pôvodných členov zostali: Steve Kelso Kehl – gitara, spev, Martin Kuriplach – bicie, Peter Galanda – klávesy a novým členom je Dušan Timko – bass gitara. V tomto roku dokončili CD s rovnomenným názvom Step Behind. Produkčne sa na ňom podieľal Matúš Jacko, ktorý celé CD aj mixoval a Ján Zborovjan ( Audio Wizzards), ktorý mal na starosti mastering.


Steve Kehl

Na CD sa nachádza 8 autorských skladieb, prevažne v rock – popovom štýle. Hudbu a texty si členovia skladajú a píšu sami. Skladby vznikli ešte počas fungovania bývalej kapely, ale keďže neboli nikdy publikované, tak sa členovia kapely rozhodli, že ich oprášia a splnia si tak sen nahrať debutové CD. Aktuálnou novinkou zo spomínaného CD je skladba Život, ktorej videoklip sa natáčal v priestoroch Mestského kultúrneho strediska v Michalovciach. Momentálne kapela pripravuje ďalší videoklip k skladbe Tulák a chystá sa koncertovať nielen vo svojom okrese ale aj mimo neho. 

Viac o téme: #CD #novinka #stepbehind