Herecké talenty zo seriálového hitu Pán profesor si zahrali v novom klipe víťaza SuperStar Adama Pavlovčina.

Lukáš Kočišek, MARKÍZA - SLOVAKIA, spol. s r.o.

Víťaz ostatného ročníka speváckej súťaže SuperStar Adam Pavlovčin vydáva po úspešnom singli Moving On svoju novú pesničku s názvom Game, ktorú opäť sprevádza aj ambiciózny videoklip. Čoraz obľúbenejší spevák, ktorý vystupuje pod umeleckým menom ADONXS (čítaj Adonis), si v ňom zahral aj spolu s novými hereckými talentmi zo seriálového hitu televízie Markíza Pán profesor. Singel aj videoklip uzreli svetlo sveta práve dnes, v piatok 19. augusta 2022.

„Veľmi ma teší, že SuperStar opäť potvrdila svoj zmysel. Aj vďaka našej šou sa z Adama stáva jedna z najvýraznejších osobností na slovenskom aj českom hudobnom poli. Teraz sa už ako ADONXS spája s ďalšou mimoriadne silnou televíznou značkou, ktorou je náš seriálový hit Pán profesor. Z hľadiska cieľových skupín ide o zmysluplné prepojenie a Adamovi v jeho ďalšej kariére držíme palce,“ vyjadril sa Michal Borec, riaditeľ Centra marketingu skupiny Markíza.

V klipe sa po boku Adama v rôznych úlohách objavili mladí herci a herečky zo seriálu – Roman Maximilián Kollár, Simona Guľášová, Patrik Masár, Dávid Kytka, Samuel Kvalich a Emma Lea Nikodýmová. Diváci sa s nimi budú môcť stretávať aj v najnovšej štvrtej sérii Pán profesora, ktorá odštartuje na obrazovkách TV Markíza už v utorok 30. augusta 2022 o 20:30 hod., alebo až v týždňovom predstihu exkluzívne na Voyo. Zahrajú si študentov v novej triede nekonvenčného učiteľa Sama Vozára, ktorého jedinečným spôsobom stvárňuje Tomáš Maštalír.


ADONXS

„Game je pre mňa najkomerčnejšou skladbou, ktorá bude na mojom albume a práve preto som ju chcel vydať ešte počas leta. Žánrovo je to, ako sme si zvykli s producentami hovoriť, „sentimentálny pop“. Ide o tanečnú skladbu s nie úplne veselým textom,“ vysvetľuje ADONXS. „Game je pre mňa hra, ktorú mnoho z nás hrá dennodenne. Hra, v ktorej sa umelec ocitne, keď vstúpi do sveta šoubiznisu, rovnako ako hra, ktorá sa často objavuje v partnerskom a intímnom živote. Veľmi ľahko sa stávame niekoho hračkou, niekoho bábikou a je náročné nájsť hranicu medzi tým, čo chceme my a tým, čo od nás vyžaduje okolie. Takáto hra s nami dokáže niekedy poriadne zamávať,“ dodáva spevák, ktorý si získal srdcia divákov pre jeho nezameniteľný hlas, jedinečný prejav a štýl.

Práve analógia s hrou s bábikami je kľúčová pre klip k piesni Game. Podieľal sa na ňom päťdesiatčlenný tím a produkčne ho zastrešila pražská spoločnosť Closer. Do režisérskej stoličky zasadol Jiří Horenský, kamery sa ujal zahraničný talent Stephan Muhlay, prácu hlavného výtvarníka zabezpečila Mariana Kuchařová, choreografiu si vzali na starosť Kristína Tukan Martanovičová a František Čech a o styling sa postarala Katarína Chválová.

Viac o téme: #adampavlovcin #movingon #novinka #singel #videoklip