Elton John a Britney Spears majú spoločný track Hold Me Closer!

Karolína Zboniaková, Universal Music s.r.o.

Dve popové ikony – legendárny spevák a skladateľ Elton John spolu s americkou superstar a speváčkou Britney Spears spojili sily a vydali dlho očakávaný singel „Hold Me Closer“.

Veselá tanečná hymna, ktorá srší ľahkosťou, je prvou spoločnou nahrávkou spomínaných hudobných umelcov. Podobne ako pri nedávnej Eltonovej spolupráci so speváčkou Dua Lipa na piesni „Cold Heart“, je skladba „Hold Me Closer“ novou variáciou hitov britského sira. Okrem známej piesne „Tiny Dancer“ tak môžete v najnovšom singli počuť aj prvky úspešných songov „The One“ alebo „Don’t Go Breaking My Heart“.


Elton John

„Som veľmi rád, že som mal možnosť pracovať s Britney. Je skutočnou ikonou, jednou z najväčších popových hviezd všetkých čias a v Hold Me Closer znie úžasne. Mám ju naozaj rád a teší ma, čo sme spoločne vytvorili,“ hovorí Elton. „Bolo mi cťou, keď ma samotný Sir Elton John požiadal o spoluprácu na jednej z jeho najznámejších piesní. Ďakujem, Elton. Som vďačná, že som dostala príležitosť s Vami spolupracovať,“ dodáva samotná Britney.

Viac o téme: #britneyspears #eltonjohn #holdmecloser #novinka #singel