Dalibor Janda a kapela Prototyp na zámku v Pezinku.

Predpredaj SK

Spevák Dalibor Janda, ktorý je na hudobnej scéne už 40 rokov odohrá so skupinou PROTOTYP a Jiřinou Jandovou koncert na 800 ročnom zámockom nádvorí v Pezinku.

Dalibor Janda, spevák s typicky „zachrípnutým“ hlasom, počas svojej kariéry odohral viac ako 4000 koncertov a stále pribúdajú ďalšie. V bezmála dvojhodinovej show českej hudobnej legendy za sprievodu pôvodnej kapely Prototyp si môžete užiť tie najväčšie hity. Oheň, voda, vítr / Všechno na Mars / Žít jako kaskadér / Modré nad hlavou / Padá hvězda / Snad jsem si jí měl všímat víc / Jahodový koktejl / 52 zamilovaných / Stoletý stařec / Vchází bez vyzvání / Krabička sirek / Vejdi / Hráli jsme kličkovanou / Mini / Dům v sedmém nebi / Kde jsi / Deset prstů pro život / a mnohé ďalšie…

Koncert sa uskutoční na nádvorí zámku z 13. storočia v Pezinku a zámocké brány na koncert sa otvárajú o 17:30 hod. Pred predstavením je prístupná aj prehliadku zámku, Galérie umeleckého skla, Pállfyho expozícií a múzeam. Očakáva vás aj Zámocké vinárstvo, Palffy restaurant a Zámocká viecha.

Viac o téme: #daliborjanda #jirinaannajandova #koncert #Pezinok #PROTOTYP #zamoksimak