Zložitá dynamika vzťahov, intelektuálnych debát a milostných románikov v seriáli „Rozhovory s priateľmi“.

Bohuš Mäsiarčik, Top of Mind

Seriál ponúka príbeh dvadsaťjedenročnej dublinskej študentky Frances, jej kamarátky Bobbi a o niečo staršieho manželského páru, herca Nicka a fotografky Melissy.

Frances (Alison Oliver), pozorné, bystré a rozumné dvadsaťjedenročné dievča, žije v Dubline, kde študuje na Trinity College. Jej bývalá priateľka a teraz najlepšia kamarátka Bobbi (Sasha Lane) je sebavedomá, otvorená a atraktívna. Hoci sa pred troma rokmi rozišli, Frances a Bobbi sú prakticky nerozlučné a spoločne sa zúčastňujú večerov, kde recitujú básne.


Hulu

Na jednom zo svojich predstavení sa zoznámia s o niečo staršou spisovateľkou Melissou (Jemima Kirke), ktorú obe dievčatá fascinujú. Bobbi a Frances začnú s Melissou a jej manželom, pohľadným, ale rezervovaným hercom Nickom (Joe Alwyn), tráviť čoraz viac voľného času. Zatiaľ čo Melissa a Bobbi spolu otvorene flirtujú, Nick a Frances prežívajú tajný románik, ktorého intenzita oboch zaskočila. Puto medzi Frances a Bobbi je tým vystavené skúške a Frances musí prehodnotiť vnímanie seba samej i priateľstva, ktoré pre ňu toľko znamená.

Viac o téme: #conversationswithfriends #dráma #hbomax #romantický #rozhovoryspriatelmi