Disney+ zverejnilo oficiálnu upútavku a prvé zábery z exkluzívneho pôvodného britského Disney+ seriálu.

Lenka Tungová, The Walt Disney Company

Streamovacia služba Disney+ dnes oznámila, že pôvodný britský seriál Zachráňme naše družstvo s Davidom Beckhamom (Save our Squad with David Beckham) bude mať premiéru exkluzívne na Disney+ v stredu 9. novembra. Pri tejto príležitosti zverejnila aj prvú upútavku a fotografie zo seriálu.

Seriál Zachráňme naše družstvo s Davidom Beckhamom je dojímavý dokument, v ktorom sa David Beckham vracia k svojim koreňom vo Východnom Londýne, aby mentoroval mladý futbalový tím Westward Boys. Seriál vznikol v koprodukcii s produkčnou spoločnosťou Twenty Twenty, ktorá je držiteľom cien BAFTA a RTS, a so štúdiom Studio 99, medzinárodným kreatívnym a produkčným štúdiom, ktoré spoluzaložil David Beckham. Futbalový tím, o ktorom je reč, sa nachádza na chvoste svojej ligy a čelí ešte väčšiemu prepadu. Nie je to však len taká hocijaká liga… Je to tá istá liga, v ktorej hrával David ako malý chlapec. V spolupráci s hlavnými trénermi sa preto slávny futbalista pokúsi osud tímu zvrátiť.

V exkluzívnej upútavke sa David Beckham vracia k svojim koreňom vo Východnom Londýne s ambíciou pomôcť Westward Boys zvíťaziť. Zábery ukazujú, ako mentoruje mladé mužstvo a rozdáva rady a povzbudenie k dokonalému voľnému kopu, aby aj tento tím dokázal „blafovať ako Beckham”.

Seriál Zachráňme naše družstvo s Davidom Beckhamom vychádza zo záväzku spoločnosti Disney získavať, vyvíjať a produkovať pôvodnú tvorbu. Len v regióne EMEA plánuje Medzinárodný obsahový a prevádzkový tím spoločnosti Disney do roku 2024 zrealizovať 60 lokálnych produkcií, keďže naďalej spolupracuje s vynikajúcimi tvorcami a špičkovými producentmi.


Disney Plus

O DISNEY+
Disney+ je streamovacia služba spoločnosti The Walt Disney Company. Ponúka filmy a programy z produkcie Disney, Pixar, Marvel, Star Wars a National Geographic, ale aj úspešných Simpsonovcov a oveľa viac. Vo vybraných krajinách ponúka aj produkciu pridruženej značky Star. Streamovacia služba je súčasťou segmentu Disney Media & Entertainment Distribution. Služba ponúka stále rastúcu zbierku exkluzívnej pôvodnej tvorby, vrátane celovečerných filmov, dokumentov, hraných a animovaných seriálov či krátkych filmov. Vďaka dlhoročnej histórii spoločnosti Disney a jej bohatej filmografii je na Disney+ k dispozícii nielen filmová a televízna klasika, ale aj úplne nové filmy a programy z dielne The Walt Disney Studios. Prostredníctvom Star ponúka Disney+ najnovší obsah štúdií 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures a ďalších.

O ŠTÚDIU TWENTY TWENTY
Twenty Twenty je oceňovaná produkčná spoločnosť, ktorá už viac ako tridsať rokov vytvára originálne, inovatívne programy pre celosvetové publikum. Za svoju prácu získala ocenenia BAFTA, Emmy, Grierson aj ocenenie od Royal Television Society. Medzi relácie, ktoré Twenty Twenty vytvorili, patrí celosvetový hit First Dates, ktorý bol uvedený v 19 rôznych krajinách po celom svete, ale aj oceňovaný dokumentárny seriál A House Through Time, ktorý je po štyroch úspešných sériách jedným z najlepšie hodnotených faktografických seriálov BBC Two. Známy je aj súťažný formát All That Glitters moderovaný Katherine Ryanovou, ktorého druhá séria sa v súčasnosti vysiela na BBC Two. Najnovšie spoločnosť oznámila, že produkuje zábavný faktografický seriál Five Star Chef, ktorý sa odohráva v londýnskom hoteli Langham a ktorý si spoločne objednali Netflix a Channel 4.

O ŠTÚDIU STUDIO 99
Studio 99, ktoré v roku 2019 založil David Beckham spolu s dlhoročnými partnermi Davidom Gardnerom a Nicolou Howsonovou, je svetové produkčné a kreatívne štúdio, ktoré sa zameriava na dokumentárne filmy a seriály a rozvoj nových formátov. Súčasný zoznam projektov vo výrobe a vývoji pre rôzne zahraničné spoločnosti zahŕňa rozsiahly životopisný film o Davidovi Beckhamovi pre Netflix, veľký nevypovedaný športový príbeh dvoch bratov, ktorí vytvorili značky Adidas a Puma, a ich celoživotný spor vo filme World War Shoe, ako aj seriál na objednávku BBC Two A Whole New Ball Game, ktorý mapuje súčasnú históriu Premier League. Štúdio Paramount+ si nedávno zazmluvnilo druhú sériu seriálu The Premiership: Rise of the Billionaires. Spoločnosť je tiež komerčným štúdiom a produkuje širokú škálu redakčného aj reklamného obsahu pre klientov globálnych značiek, ako sú Diageo, Maserati a EA.

Viac o téme: #davidbeckham #Disney #dokumentarny #saveoursquadwithdavidbeckham #seriál #športový #zachranmenasedruzstvo