Anika IRIS prichádza s novým pozitívnym songom „Beauty´s there“.

Richard Gužák - Agentúra RUNNER

Po úspešnom debute „Alive“ a energickom singli „Just another dream“ prichádza len 15 – ročná speváčka so sviežim, pozitívnym songom „Beauty´s there“ . Aj v tomto prípade je autorkou hudby aj textu.

Začiatkom roka 2022 dala teenagerka dokopy živú kapelu.

Bubeníka Patrika Horňáčka mi len tak náhodou poradil môj dobrý kamarát. S Paťom sme ako duo odohrali niekoľko našich prvých klubových koncertov. Bassgitarista Miroslav Tallo sa nám ozval cez inzerát na bazoši smilea nakoniec gitaristu Samuela Vargu, ako ináč, cez sociálne siete smile)“, s úsmevom opisuje ich nájdenie sa mladá speváčka.

Títo všetci „násťroční“ muzikanti sa podieľali aj na nahrávke aktuálneho singlu.

„Song nám produkoval náš obľúbený Adrián Líška, s ktorým som začala spoluprácu už na svojom debute“, upresňuje Anika.

Hudobné podklady, vrátane bicích, gitár a bassgitary nahrala kapela vo vlastnom štúdiu RUNNER, spevy, vokály a mixáž sa realizovali u producenta Adriána. O mastering sa postaral Miroslav Chyška. Videoklip sa nakrúcal na chate na Záhorí.

„S kameramanom Patrikom Vrzalom a režisérom Šimonom Tomášik om sme si všetci nakrúcanie na chate bez vody, elektriny, a mobilného signálu veľmi užívali a myslím, že klip svojou veselou, nestrojenou náladou vhodne podporil charakter skladby,“ upresňuje podrobnosti bassgitarista Miro.


ANIKA IRIS

Okrem prác na aktuálnom singli dala Anika IRIS s kapelou dokopy 90 minútový koncertný program, s ktorým už úspešne vystúpili v Nemecku, v Čechách a samozrejme na Slovensku a do konca leta ich čaká ešte niekoľko koncertov.

Viac o téme: #anikairis #beauty-sthere #novinka #singel