Máte radi Vianoce? Adventné zájazdy sú už v predaji.

Cestovná kancelária DAKA

Kto by nemal rád Vianoce? A ako sa na Vianoce lepšie pripraviť, ako pri nasávaní tej pravej Vianočnej atmosféry?

Našli sme pre Vás veľmi lacný a výhodný spôsob cestovania s Cestovnou kanceláriou DAKA, ktorá má v ponuke aj zaujímavé adventné zájazdy na viaceré zaujímavé miesta a to buď luxusným autobusom alebo letecky.

Navštíviť adventné trhy môžete už od 19 €, za túto cenu sa viete pozrieť napr. do Viedne. Za cenu len 21 € môžete navštíviť Maďarskú metropolu Budapešť, kde tento rok nakoniec Vianočné trhy budú, len ich bude organizovať iná spoločnosť ako po minulé roky. Pôvodne sa totiž trhy v tomto meste konať nemali.

Budapešť

Medzi najviac žiadané adventné zájazdy patrí Adventný Mariazell so strašidelným behom čertov, ktorý je v cene 27 €, ktoré sa konajú už 19.11.2022. Už v tomto čase CK dopredáva druhý autobus a miesta sú tak voľné už len v poslednom autobuse. Keďže ide o jeden z najžiadanejších zájazdov, odporúčame kúpu zájazdu čo najskôr.

Mariazell

Veľmi obľúbené 1-dňové zájazdy sú aj do Krakowa, Grazu, či Grafennegu v cene už od 25 €.

Určite ale nemôžeme zabudnúť ani na stovežatú Prahu, ktorá je pri 1-dňovej verzii v cene 35 € a pri 2-dňovej verzii v cene len 75 €. Za rovnakú cenu je v ponuke aj 2-dňová Budapešť.

Praha

Ak máte chuť zažiť chuť Talianskych adventných trhov, odporúčame Vám Vianočné trhy v Miláne, ktoré sú v ponuke za 89 €.

Alebo by ste radi možno stretli Popolušku? Je tu pre Vás zájazd do Drážďan, kde nájdete najstarší adventný trh a rovnakou s návštevou Moritzburgu, kde sa nachádza prekrásny zámok z prekrásnej rozprávky o Popoluške.

A keď sme pri rozprávkových zámkoch, tie najkrajšie nájdete aj v Bavorsku v rámci zájazdu na adventné Bavorské zámky v cene len 129 €.

Bavorské zámky

Ak by ste radi spojili návštevu Vianočných trhov aj so spoznávaním prekrásneho Paríža, je pre Vás pripravený 5-dňový zájazd do adventného Paríža v cene len 189 €.

No a pre tých, ktorí uprednostňujú letecký spôsob dopravy, vydajte sa s nami napr. do Barcelony a to len za 479 € vrátane všetkých poplatkov.

A ako plánujete stráviť záver roka? Radi by ste strávili koniec roku naozaj štýlovo? Sú tu pre Vás Silvestrovské zájazdy do svetových metropol: Paríž, Rím, Miláno, Amsterdam alebo Monako už od 179 €.

 

Silvester

Ak sa rozhodnete pre akúkoľvek destináciu, určite na Vás čaká prvotriedny servis, profesionálny sprievodca, a čakajú na Vás len tie najlepšie zážitky.

Celú ponuku Cestovnej kancelárie DAKA nájdete na stránke www.cestovnakancelariadaka.sk.

Viac o téme: #cestovnakancelariadaka #DAKA #pobyt #silvestrovskepobyty #vianocnezajazdy #zájazd