Speváčka Klaudia Vens uvádza nový singel „Nedá sa ujsť“ z debutového albumu „Žijem“.

Michaela Salajová

Po úspešnej premiére singlu ŽIJEM, ktorý do tejto chvíle dosiahol na Youtube viac ako 170 000 pozretí, vydala speváčka Klaudia Vens v auguste debutový album s ďalšími šiestimi skladbami, za ktorými sa skrývajú aj osobné príbehy z jej života.

„Ku každej z piesní mám blízky vzťah, ale ak by som mala vybrať jednu, ktorá vystihuje moje momentálne pocity a zároveň je pre mňa aktuálnou už niekoľko rokov, bola by to skladba NEDÁ SA UJSŤ. Pieseň som napísala pred viac ako tromi rokmi a nič by som na nej obsahovo nemenila ani dnes. Keď mám chuť si len tak zaspievať, vždy siahnem po tejto piesni. Živo si pamätám na moment keď som pieseň napísala aj na pocit úľavy, ktorý po nej prišiel. Rada si užívam svoje emócie a keď som sama oddávam sa im, pretože vždy ma niekam posunú. Nedá sa pred tým ujsť, a ani by som to nechcela. Spievam o tom akú mám radosť z toho, že všetko je tak ako je. Rovnako ako som vďačná za každý úsmev v mojom živote, tak aj za každú slzu. Som naozaj milovníčkou života.“

Klaudia ako interpretka a väčšinová autorka EP hudobne spolupracovala s renomovanou produkčnou skupinou Randall Group Production, v ktorých produkcii je vydaný celý album. „Logisticky som si nevybrala najjednoduchšiu cestu, dochádzala som z Košíc, alebo z Prahy, ale neľutovala som ani sekundu. Spolupráca bola jednoduchá, komunikovalo sa mi ľahko, vo všetkom sme si rozumeli, s výsledkom som bola spokojná, vždy bol priestor na diskusiu a celková atmosféra bola tvorivá a pohodová.“

Spomínaná pieseň NEDÁ SA UJSŤ, rovnako ako aj ostatné skladby z EP ŽIJEM sú okrem Youtube kanálu – Klaudia Vens dostupné aj na streamovacích platformách ako Spotify, Deezer, Apple Music, TIDAL a ďalšie. Klaudiu a jej tvorbu môžete sledovať aj na jej sociálnych sieťach, kde zverejňuje kúsok zo svojho života, ale hlavne svoju tvorbu.


Klaudia Vens

Na otázku čo ju priviedlo k spevu, tvorbe piesní a čo plánuje ďalej, odpovedala interpretka takto: „Spev a tvorba je terapia bez ktorej si neviem svoj život predstaviť. Možno sa nájde niekto, kto to cíti podobne ako ja a v mojich piesňach sa nájde. To uvidíme. Okrem toho sa aktívne venujem výučbe spevu, keďže to je odbor ktorý som vyštudovala a to ma v živote tiež veľmi napĺňa. Všetko čo robím sa točí okolo hudby a spevu, takže je to krásne. V tvorbe a speve budem určite pokračovať a teším sa na ďalšie dobrodružstvá, ktoré na ceste k vydaniu ďalších vecí zažijem. “ uzavrela Klaudia.

Viac o téme: #album #EP #klaudiavens #nedasaujst #novinka #singel #Žijem