Prichádza druhé pokračovanie mysterióznej krimidrámy Enola Holmes v hlavnej roli s Millie Bobby Brown.

Netflix Media Center

Enola Holmes (Millie Bobby Brown), čerstvo po triumfe pri riešení svojho prvého prípadu, kráča v stopách svojho slávneho brata Sherlocka (Henry Cavill) a otvára si vlastnú agentúru – len aby zistila, aký je život ženy – detektívky.

Ale to nie je také jednoduché, ako sa zdá. Chladná realita dospelosti ju takmer prinúti zavrieť kanceláriu, keď raz príde dievča bez peňazí a ponúkne Enole jej prvú oficiálnu prácu: nájsť jej nezvestnú sestru. Tento prípad sa však ukáže ako oveľa záhadnejší, než sa očakávalo, pretože Enola je uvrhnutá do nebezpečného nového sveta – od zlovestných londýnskych tovární a farebných hudobných sál až po najvyššie vrstvy spoločnosti a samotnú 221B Baker Street. Keď sa vznietia záblesky smrteľného sprisahania, Enola musí požiadať o pomoc priateľov – aj samotného Sherlocka – aby odhalili jej záhadu. Zdá sa, že hra opäť začína!


Millie Bobby Brown

Film ENOLA HOLMES 2 režíruje Harry Bradbeer, scenár má na starosti Jack Thorne a príbeh Harry Bradbeer & Jack Thorne. Spolu s novými priateľmi a nepriateľmi si zahrali Millie Bobby Brown, Henry Cavill, David Thewlis, Louis Partridge, Susan Wokoma, Adeel Akhtar, Sharon Duncan-Brewster a Helena Bonham Carter.

Viac o téme: #dráma #enolaholmes2 #kriminálny #mysteriózny #Neflix