Holandský DJ a producent Tiësto a speváčka Tate McRae prinášajú nový singel 10:35.

Renáta Tomášová, Warner Music CZ

V Dubaji bolo otvorené najluxusnejšie letovisko na svete. A práve v spolupráci s rezortom Atlantis The Royal vznikol nový singel 10:35, za ktorým stojí holandský DJ a producent Tiësto a speváčka Tate McRae.

Skladba je inšpirovaná energiou najnovšej ikony dubajskej panorámy. Klip sa točil priamo v priestoroch navrhnutých najslávnejšími architektami a dizajnérmi tak, aby všetko prekonávalo hranice predstavivosti. Zároveň s nahrávkou Tiësto zverejnil aj informácie o novom albume. Album sa bude volať Drive, vyjde koncom februára 2023 a bude obsahovať aj už vydané single Don’t Be Shy, The Motto, The Business a Hot In It, ktoré doposiaľ nazbierali viac ako 3,5 miliardy prehraní na digitálnych platformách.


Tiësto

Tiësto patrí k najpopulárnejším producentom tanečnej hudby a bol niekoľkokrát vyhlásený ako najlepší DJ sveta. Špecializovaný magazín Mixmag mu dokonca udelil titul The Greatest DJ of All Time. Tate McRae je najmladším hudobníkom, ktorý sa objavil na zozname 30 Under 30 časopisu Forbes, jej singel You Broke Me First z roku 2020 nedávno prekonal na Spotify hranicu jednej miliardy.

Viac o téme: #10-35 #novinka #singel #tatemcrae #tiesto