VOISING: Najkrajší dar. Láska sa nedelí, ale násobí!

Viktor Nižník

Po nedávnej premiére prvej autorskej skladby prichádza a´cappella Voising s ďalšou novinkou – slovenskou vianočnou piesňou s názvom „Najkrajší dar“. Vianoce sú o rodine, o láske. My sme sa rozhodli uchopiť tému lásky z veľmi dôležitej a čoraz populárnejšej stránky.

Pieseň hovorí o dôležitosti sebalásky. Veríme, že náš svet a vzťahy v ňom sú odrazom nášho vnútorného sveta a len vtedy, ak budeme milovať samých seba, budeme môcť lásku odovzdať iným. Pretože tak, ako sa spieva v piesni: „láska sa nedelí, ale násobí.“ A o tom predsa Vianoce sú.

Autorom hudby je Adam Hudec, ktorý vytvoril bohaté hudobné harmónie s jazzovým cítením priamo ušitým pre členov a´cappelly Voising. Autorom textu je jeho manželka Romana Hudec Orlická.

Voising k piesni vydali aj videoklip, ktorý natočili cestou za speváčkou skupiny, budúcou mamičkou Miluškou. Minulý rok sa v našej kapele narodili tri detičky, čoskoro pribudne ďalšie. Veľmi sa tešíme, že sa naša a´cappella rodina rozrastá. Je to predsa to najkrajšie, čo môžeme prežívať. Rozhodli sme sa preto vycestovať za Miluškou a priniesť jej pravú vianočnú náladu do Ľubietovej, odkiaľ pochádza.

Členovia a´cappelly Voising často o sebe hovoria, že nie sú len kolegovia, ale rodina. Túto rodinnú pohodu cítiť aj z ich videoklipu, ktorý je plný úprimnej radosti, vianočnej atmosféry, s krásnou prírodou pohoria Poľana.


Voising

O skupine Voising:
Slovenskú vokálnu skupinu tvorí 6 spevákov. V ich repertoári nájdete najväčšie slovenské a svetové hity, ale aj autorskú tvorbu. Spievajú bez použitia hudobných nástrojov t.z. a’cappella. Koncertujú pravidelne na Slovensku i v zahraničí. Sú dôkazom toho, že práve láska k hudbe a priateľstvo dokážu spojiť šiestich, zdanlivo rozdielnych ľudí v jedno výnimočné hudobné zoskupenie

Viac o téme: #najkrajsidar #novinka #singel #vianočná #Voising