Druhú sériu mysteriózneho seriálu „Alice in Borderland“ si už môžete pozrieť na Netflixe.

Netflix Media center

Arisu (Kento Yamazaki) a Usagi (Tao Tsuchiya) prenasledujú záhadu „Borderlandu“, aby sa mohli vrátiť do svojho skutočného sveta.

Na mieste, ktoré sa zdá byť kľúčom k odomknutiu tajomstva, sa stretávajú so svojimi priateľmi, nepriateľmi a strojcom „hry“. Budú sa môcť vrátiť do svojho skutočného sveta po zozbieraní všetkých kariet?

Súhrn 1. série
Arisu – apatický, nezamestnaný a videohrami posadnutý mladý muž – sa zrazu ocitne v podivnej, vyprázdnenej verzii Tokia, v ktorej musia spolu so svojimi priateľmi súťažiť v nebezpečných hrách, aby prežili. V tomto podivnom svete sa Arisu stretáva s Usagi, mladou ženou, ktorá sa pohybuje v hrách sama. Spoločne sa vydávajú odhaľovať jednu záhadu za druhou, pričom riskujú svoje životy.


Netflix

Alice in Borderland od HARO ASO je založená na survivalovom a thrillerovom manga komikse (pôvodne publikovanom v Weekly Shonen Sunday S / Weekly Shonen Sunday). Seriál režíruje Shinsuke Sato a v hlavných úlohách sa predstavia Kento Yamazaki (Kingdom, The Disastrous Life of Saiki K) a Tao Tsuchiya (Library Wars: BOOK OF MEMORIES, Mare).

Viac o téme: #2.séria #aliceinborderland #fantasy #Netflix #scifi #triler