„V marci 2018 som upiekol svoj prvý kváskový chlieb a okamžite som vedel, že pečenie s kváskom je to, čomu sa chcem venovať. Mal som skúsenosti z PR a food fotografie, a celý rok som skúšal recepty a piekol pre kamarátov. V roku 2019 som si z Bologne priniesol kvások Lievito madre, ktorý moje experimenty posunul na vyššiu úroveň. Po návšteve pekární v Paríži som pochopil, že je čas na veľkú zmenu, a tak som sa stal šéf pekárom vo vlastnej pekárni,“ porozprával Mykola Nevrev o ceste kváskovania v rozhovore s Dorothy v relácii Refresh. Vypočuj si celý rozhovor na našom YouTube a všetkých podcastových platformách.
Mykola Nevrev / Refresh s Dorothy
Počúvaj Refresh na rádiu Viva každý pracovný deň od 15:00 – 18:00. Ak si nestihol rozhovor s našim hosťom, všetko nájdeš v repríze na všetkých podcastových platformách, alebo na YouTube rádia Viva.