V hre Far Cry 6 budete bojovať za lepší zajtrajšok

Far Cry 6 je nové pokračovanie celosvetovo úspešnej série Far Cry od francúzskej spoločnosti Ubisoft Entertainment. Príbeh je tentokrát zasadený do fiktívneho tropického ostrova Yara, ktorý sa nachádza v srdci prekrásneho Karibiku. 

Ostrovu vládne tvrdý a nemilosrdný diktátor Anto Castilla, ktorého hrá Giancarlo Esposito (Mandalorian, Breaking Bad). Ako El Presidente z Yary udržiava krajinu pod svojou prísnou kontrolou, často sa uchyľuje k brutálnym metódam na dosiahnutie toho, čo považuje za tzv. „väčšie dobro“. Bol zvolený, aby vrátil bojujúcemu ostrovu jeho niekdajšiu slávu a nezastaví sa pred ničím, aby dosiahol svoju víziu. V tomto chaotickom svete vstupime do role Dani Rojos, ktorý musí nájsť spôsob ako položiť vládu Castilla a ukončiť jeho diktatúru a nastoliť tak znovu v zemi rovnováhu a poriadok.

Na rozdiel od predchádzajúcich dielov série Far Cry sa pozrieme aj do velkolepého hlavneho mesta Esperanza, kde bude boj prebiehať na strechách budov a v úzkych uliciach. Samozrejme, že budú k dispozícii rozličné lokácie, ako napr. tropické lesy, pláže, podvodné lokácie. Jeden z najpopulárnejších a najúspešnejších prvkov z predchádzajúceho dielu je samozrejme späť. Tentokrát sa volá Amigos For Hire, kde sa môžete spárovať s počítačovými spoločníkmi, ktorí vám pomôžu. Od unaveného špióna z bývalého KGB až po rozkošného psa so slobodou si môžete do svojich misií privolať zálohu.

Far Cry 6 vychádza už 18. februára 2021 pre PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One, Stadia a PC. Ubisoft potvrdil, že ak si kúpite hru pre PS4 alebo Xbox One, môžete po uvedení na trh upgradovať na platformu novej generácie bez ďalších nákladov


Ubisoft Forward

Viac o téme: #akčná #farcry6 #giancarloesposito #openworld #rpg