Marvel’s Avengers má ohlásený dátum vydania pre nové konzoly

Marvel’s Avengers tento rok pokračuje v superhrdinskom dobrodružnom príbehu s úplne novým obsahom. Táto hra od Crystal Dynamics / Square Enix nielenže získa bezplatnú aktualizáciu pre konzoly PS5 a Xbox Series X|S, ale vo veľkom sa vráti aj mnohým známa postava Hawkeye. Bezplatné rozšírenie s názvom Marvel’s Avengers Operation: Hawkeye – Future Imperfect bude novým príbehom, v ktorom sa predstaví Clint Barton, jeho chránenkyňa Kate Bishop a zloduch Maestro.

Tí, ktorí vlastnia Marvel’s Avengers na PS4 alebo Xbox One, budú môcť prejsť na next-gen verzie zadarmo, pričom hra bude podporovať „cross-generation play“, čo znamená, že hráči môžu hrať medzi sebou na konzolách PlayStation a Xbox a taktiež budú schopní prenášať svoje uložené pozície medzi verziami. Hra bude na PS5 a Xbox Series X|S obsahovať vylepšené vizuálne prvky, rýchlosť snímkovania, výrazne rýchlejšie načítavanie, vylepšenú deštrukciu a viacej detailov prostredia či hrdinov. Na PS5 bude pre každého hrdinu jedinečná haptická spätná väzba, ktorú pocítite pri použití ovládača DualSense.


Xbox

Marvel’s Avengers je teraz k dispozícií pre PS4, Xbox One a PC. Po vydaní hra dostala zmiešané recenzie. Kritici chválili jej bojový systém a príbeh, kritizovali však neustále opakovanie, nedostatok podstatného obsahu, používateľské rozhranie a technické problémy. Dátum vydania pre next-gen verzie je stanovený na 18. marca 2021.

Viac o téme: #avengers #článok #hra #marvel #nextgen #novinka #PlayStation #Xbox