Nenechajte si ujsť hviezdne obsadenie v hororovom trileri Edgara Wrighta „Last Night in Soho“.

Screenrant com

Rovnako ako u mnohých veľmi očakávaných noviniek, aj Last Night in Soho malo byť pôvodne uvedené na trh v septembri 2020 predtým, ako zasiahla pandémia COVID-19. Odložilo sa to na apríl 2021 a opäť sa posunulo na 22. október, než sa Wright rozhodol ešte raz to odložiť na 29. október 2021 v nádeji, že sa otvorí vzrušujúce halloweenske víkendy.

Last Night in Soho má fenomenálne herecké obsadenie, vrátane Thomasina McKenzieho (Jojo Rabbit, Old), Anya Taylor-Joy (The Queen’s Gambit, The Witch) a Matt Smith (The Crown, Doctor Who). Dej filmu sa odohráva medzi drámou z roku 1966 a súčasnosťou. Nový thriller Edgara Wrighta sleduje Eloise (McKenzie), mladú ženu, ktorá sa záhadne prenáša medzi súčasnosťou a 60. rokmi minulého storočia, kde sa ocitá v tele londýnskej speváčky Sandie. Aj keď si užíva pôvab 60. rokov, zároveň odhaľuje desivý zločin minulosti, s ktorým sa musí v prítomnosti vyrovnať.

Nový trailer odhaľuje oveľa viac o deji filmu než predchádzajúca ukážka, hoci Wrightove komentáre naznačujú, že trailer odhaľuje oveľa menej, ako si diváci myslia. Wright dokonca na Twitteri požiadal tých, ktorí videli premietanie filmu Last Night in Soho na premiére v Benátkach, aby neodhaľovali žiadne spojlery o filme, ktorý obsahuje niekoľko šokujúcich zvratov a vzrušujúci koniec.


ONE Media

Premiéra tohto vzrušujúceho a strašidelného príbehu je naplánovaná na 29. októbra 2021. V našich kinách si ho budeme môcť pozrieť už 11. novembra 2021.

Viac o téme: #dráma #edgarwright #horor #lastnightinsoho #triler