„AMBULANCE“ je akčný triler o zlých rozhodnutiach a ťažkých následkoch.

Ako ďaleko sme schopní zájsť, aby sme zlepšili svoj život? Koľko morálnych zásad sme ochotní porušiť a aký počet životov ohroziť? Stojí to za to? Stačí jedno zlé rozhodnutie a cesta späť neexistuje.

Americký akčný triler Ambulance je založený na rovnomernom dánskom filme z roku 2005. V novom spracovaní uvidíme v hlavných úlohách amerických hercov Jake GyllenahaalaYahya Abdul-Mateen II. Režiruje ho známy americký filmový producent, režisér a herec Michael Bay

William Sharp (Yahya Abdul-Mateen II) je vojnový veterán, má krásnu ženu a malého syna. Zúfalo potrebuje 231 000 dolár na operáciu svojej manželky. Takúto vysokú sumu peňazí nie je možné získať zo dňa na deň. Čas sa kráti a Will požiada o pomoc svojho adoptívneho brata Dannyho (Jake Gyllenhaal), ktorý je celoživotný zločinec. Danny ho nahovorí na bankovú lúpež. Prídu, zoberú peniaze, odídu. Samozrejme to nie je také jednoduché a veci sa poriadne skomplikujú. Zastrelia policajného dôstojníka a následne sú na úteku v sanitke, v ktorej je záchranárka (Eiza Gonzáles) a policajt v kritickom stave. Začína sa nebezpečná naháňačka a v stávke je viac ako len jeden život. 

Akční triler Ambulance príde do kín 18. februára 2022. Zatiaľ si nižšie môžete pozrieť napínavý trailer.

Viac o téme: #akcnytriler #Ambulance #jakegyllenhaal #michaelbay #yahyaabdulmateen