Romantická komédia „Love in the Villa“ o nechcených spolubývajúcich v talianskej Verone.

Netflix Media Center

Mladá žena (Kat Graham) sa po rozchode vydá na výlet do romantickej Verony v Taliansku, len aby zistila, že vila, ktorú si rezervovala, bola zarezervovaná dvakrát, a o svoju dovolenku sa bude musieť podeliť s cynickým a veľmi dobrým- vyzerajúci Brit (Tom Hopper).

Film Love in the Villa, odohrávajúci sa v talianskej Verone, sleduje život Julie, ktorej výlet do krásnej krajiny nemohol začať hroznejšie ako začal. Jej snúbenec sa s ňou náhle rozišiel, nejako stratila všetky svoje veci a čo je najhoršie, zarezervovala si dovolenkový dom, ktorý bol už rezervovaný angličanom Charliem. Julie a Charlie sa pustia do nekončiacej bitky, aby si upevnili svoju postavenie vo vile, no pri tých všetkých hádkach zistia, že sa v skutočnosti vlastne dopĺňajú.


Netflix

Lásku vo vile napísal a režíroval Mark Steven Johnson, ktorý je známy najmä vďaka réžii akčného thrilleru Ghost Rider a romantickej komédii Love, Guaranteed. Okrem Kat Graham a Toma Hoppera účinkujú Laura Hopper, Raymond Ablack, Emilio Solfrizzi, Lorenzo Lazzarini, Stefano Skalkotos, Sean Amsing a ďalší.

Romantickú komédiu „Love in the Villa“ si môžete pozrieť na Netflixe od 1. septembra 2022.

Viac o téme: #komédia #loveinthevilla #Netflix #romantický